2 chestii nu pricep

July 27, 2012 § Leave a comment

… în treaba asta cu campania electorală. Prima e organizatul de mitinguri electorale. În care în faţa oamenilor aduşi de partide, politicienii ţin discursuri. Unii seducătoare. Alţii tâmpe. După public şi posibilităţi. Şi într-o situaţie şi-n alta, povestea e mult zgomot pentru nimic. Sau nu pricep eu. Deşi mi se întâmplă rar! Ce rost are să-i aduc pe votanţii mei, convinşi fiind, să-i mai conving un pic?! Tot balamucul ăsta ca să se facă o ştiruţă la televizor şi timp de 20 de secunde să părem mulţi? Păi şi ceilaţi par mulţi. Şi atunci?!

Cealaltă chestiune e şi mai stupidă . Aud prieteni care primesc mesaje. Că votaţi nu ştiu ce. Sau că nu votaţi deloc! Care e follow up-ul sms-ului ăsta? Putem pleca de la premisa că există oameni cu minima inteligenţă de a nimeri totuşi drumul spre o cabină de vot, dar atât de proşti încât nehotărâţi fiind ce-i de făcut, în urma unui mesaj d-ăsta să se lămurească?!

Eu nu ştiu cine gândeşte campaniile astea electorale, dar faptul că atât de proşti fiind au ajuns în postura asta, mi se pare mai stupid ca mitingul şi smsurile simultan. Oricum, JOS BĂSESCU!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading 2 chestii nu pricep at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: