Presedintele si OTV-ul

July 26, 2012 § 1 Comment

Felul meu de a fi admiră naivitatea. O perioadă. Există un moment dinspre care naivitatea capătă din gestica prostiei. Pe prostie se instalează tot cretinismul prin care lumea în care trăim devine urâtă. Felul în care eu îmi construiesc viaţa mă face incompatibil cu ura. Pe de-o parte. Pe de alta imi e imposibil sa nu-i urasc entuziast pe cei care dau tonul la felul ăsta stupid de a fi al ţării în care o voi creşte pe Daria. Pe ăstia îi urăsc. Dintre ei cel mai important e manelistul asta inexplicabil presedinte.

Să lămurim nişte treburi. Există oameni care-l urăsc pe ăsta. Ca mine sau diferit. Există oameni care-l iubesc. Stupid, împotriva logicii şi a bunului simţ. Şi există oameni cu opinie indefinită. Mulţi, naivi sau dezinteresaţi. Ei sunt singura miză a campaniei electorale. Restul au păreri definite şi inatacabile. Cum face Băse că ăştia nehotarati sa fie nehotarati pentru el.

În afara de mişcarea asta lovită de ridicol conform căreia cine stă acasă votează cu el, de pe la începutul anului mai face o treabă. Înţelegând că România condusă de Base în utlimii aproape 10 ani e sătulă de traiectoria idioată pe care o are, a mai priceput un lucru. Că oamenii nu urmăresc. Nu ştiu. Devin atenţi doar în momente d-astea. Atunci el  livreaza idei simple pe care aparatul întreg de studii de piaţă al lui le sesizează ca dorinţa a publicului de a le auzi. Gen mineriade. Comunişti. Iliescu. Le spune împotriva logicii şi a bunului simţ. El fiind implicat în toate. Oamenii nu le investighează. Le preiau entuziast şi tâmp. Acum e cu Justiţia. El având 3 dosare penale închise momentan şi stupid.

Şi ultimul mecanism prin care îi trece la el pe oamenii indecişi e şi cel mai perfid. “Toţi politicienii sunt la fel”. Concluzia imediată şi logică e că să rămânem cu ăştia. Ca ce rost are să-i schimbăm.  Şi cum o iinstalăm? Alegem două metode. Una pentru proşti. Şi alta pentru restul. Pe una o poartă Dan Diaconescu. USL+PDL=aceeaşi mizerie. Pe cealaltă o fac publicitarii. Creativi. Gen Naumovici. “2012-sfârşitul lumii lor”. Sau mai nou: “neam săturat de voi”. Şi de ce nu, Andrei Pleşu:  Nu merg la referendum. Nu văd niciun motiv să înlocuiesc un berbec cu două gâşte. Păi atunci să rămânem cu ăsta, nu? O întrebare de bun simţ e cu ce se compară Antonescu cu băsescu? Dacă suntem prăbuşiţi cu totul în naivitate. Si naivitatea are limitele ei!

Advertisements

§ One Response to Presedintele si OTV-ul

  • DaRKneSS says:

    vezi ca “presedintele” tau USL-ist e azi IN DIRECT la DDTV. Este Antonescu stupid? Sau doar gasca? Vedem, ok?:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Presedintele si OTV-ul at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: