Unde-i dau dreptate lui Băsescu

July 22, 2012 § 2 Comments

Să recunoastem. Sunt si lucruri pe care le apreciez la basescu. Admir cu o sinceritate entuziasta capacitatea lui de a-si percepe publicul. Cumva e singurul care-i mai intelege. Decupez un singur exemplu. Unul. Dar sunt 100. Basescu merge cu o limuzina. Stau langa Primaverii. Ma tot intalnesc cu coloana lui oficiala. Merge cu o limuzina ca orice presedinte din lumea asta. Cu cateva exceptii. Cele in care are nevoie de simpatia publicului sau. Atunci umblă intr-o Dacie Logan. Te-ai putea gandi că asta nu e o miscare tampă, cat mai degrabă penibilă. Bă nu! El isi pricepe stupefiant de bine publicul. Astia vazandu-l coborand din Logan si acum si cand erau oamenii iesiti in Piata Universitatii, se rebranseaza la capacitatea lor de a nu sesiza ridicolul. Extrem de utilă aceasta in felul lor de a fi cand vine vorba despre Băse. Că altfel nu pot să-i zic.

Cam cum poate sa arate tara asta condusa de un presedinte care-si percepe publicul ca fiind suficient de stupid incat sa creada ca el conducand o Dacie ei il percep ca fiind cinstit. Ca Iliescu. Cam asa pricepe Basescu publicul său. Asta e parerea lui despre intelectul celor care-l tot voteaza presedinte. Are dreptate!

Trăiesc intr-o tară condusă de unu care merge cu un Logan cu geamuri fumurii. Mă stiu pe mine. Merit mai mult. Dar am ghinionul de a mă fi născut cu poporul ăstuia in jur!

Advertisements

§ 2 Responses to Unde-i dau dreptate lui Băsescu

 • DaRKneSS says:

  nu e buton de “NO like” 🙂
  1. traiesti intr-o tara cu un presedinte “suspendat”
  2. traiesti intr-o tara condusa de LOCUL 3 😉
  3. traiesti intr-o tara condusa de LOCUL 3 😉 (nu e plagiat, e doar copy-paste)

  4 … tu nu ai logan … si e OK! poate atat meriti azi:))

 • Radu Buzaianu says:

  eu n-am logan că atât merit azi?!? iti dai seama ca esti in randul intai ca public target, nu?! Eu cred ca astia in sediul de campanie au o poza cu tine. esti extrem de specific mesajelor lui base!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Unde-i dau dreptate lui Băsescu at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: