Poporul asta si logica

July 10, 2012 § Leave a comment

…sunt chestiuni opozabile vad. D-aia scriu despre politica. Sunt foarte sensibil la lipsa de logica. La haosul din mintile astora de nu sunt in stare sa rateze niciun mesaj din propaganda basistilor .Acum vad ca au ales treaba asta cu referendumul care costa. Ce rateaza ratiunea lor e ca si democratia cam costa. Acum vreo 2 ani, Basescu a facut acelasi lucru doar ca pentru un caraghioslac. Sa reducem numarul de parlamentari. Creierul basistilor considera atunci ca d-aia se traieste rau. Ca platim salariu la 100 de parlamentari. Nu ca Basescu avea nevoie sa-i controleze p-astia mai usor. Deci sa fie mai putini. Si s-a facut referendum. Ba nu s-a revoltat niciunu atunci.

Acum e nenorocire. Sa facem o schema logica a circuitului ideii in mintea omului. Ies in strada ca “jos basescu” . Ba multi. Iarna. Frig. “Jos Basescu!” . Perfect. Vin astia… incepe treaba. Treaba cu “jos basescu!”. Basistii fac circ. Ca de ce? Ca lovitura de stat! Ca Roberta Anastase n-are voie sa fie demisa. Oamenii deduc de aici ca cei care vor sa-l dea jos pe Basescu fac circ. Absolut logic, nu? Mai departe. Creste euro. Ca circul e pe bani. D-asta astia comprima cat pot totul intr-o saptamana. Oamenii ca de ce? Ca nu se face! Ca uite ce fac! Recapitulam! Ca sa-l dea jos! Ca nu se mai poate. Dar nu cu balamuc. Sa-l dea jos frumos! Ca pe-o printesa. Cu flori! Si daca nu vrea? Nu vrea, nu vrea.  Bai dar costa bani! Apoi de ce asa de repede?! Dupa care ca de ce o tot lalaie?!Ca nu guverneaza tara preocupati de datul jos a lui basescu.

In fieful asta al franturilor logice, pun iar o intrebare: Ba! Exista tampenie pe care asta sa o spuna si sa reusiti sa o considerati o tampenie?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Poporul asta si logica at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: