Băsistilor!

July 2, 2012 § Leave a comment

Cred ca e singura tara din lume unde asta putea sa conduca aproape 10 ani. O luam sintetic…

Te-ai fi gandit ca oriunde in lume prima chestiune de care trebuie sa se ingrijeasca un presedinte e credibilitatea. La noi nu e cazul. ăsta doar accidental isi tine vorba de pe o zi pe alta. Te-ai fi gandit că oriunde in lume un presedinte trebuie sa aibă o prezentă studiată. Că reprezintă o tară. Nu să hăhăie ca la Capatos. Te-ai fi gandit ca e cumva imposibil ca un beneficiar al regimului comunist să fie votat in lupta impotriva fostilor comunisti. Te-ai fi gandit ca e imposibil ca un fost membru FSN al anilor 90 să-si construiasca discursul impotriva mineriadelor si deci Iliescu. Te-ai fi gandit ca e imposibil ca unul ajuns presedinte dupa un moment penibil ca cel in care a inceput sa planga ca Stolojan e grav bolnav si trebuie să-i ia locul, să pară altfel decat ridicol. Te-ai fi gandit că e imposibil ca unul achitat ridicol in diferite dosare de justitie, dintre care unul foarte mare, ăla in care a vandut o flotă intreagă, să nu poata sa vina moralist ca un garant al justitiei. Te-ai fi gandit ca un om care a numit in functii publice persoane ridicole cu care Simona Gherghe si-ar tine emisiunea lider de piata un an fara sa se repete, te-ai fi gandit ca un asemenea om e greu sa mai intoarcă lucrurile in favoarea lui. Te-ai fi gandit ca intr-o tara in care au fost numiti ministri incapabili să converseze 5 minute corect gramatical, că unul in cadrul unui doctorat n-a citat sursele corect e o chestiune ce nu poate parea mai mult decat amuzanta. Te-ai fi gandit ca intr-o tara in care faptul ca Elena Udrea a ajuns lector universitar n-a revoltat pe nimeni, oamenii nu sunt asa de sensibili la moralitate. Te-ai fi gandit ca intr-o tara in care o gagica cume Roberta Anastase a ajuns al treilea om in stat, nimic nu poate să mai revolte. Te-ai fi gandit ca intr-o tara condusa idiot de un om cu mari probleme penale si case pe care nu le poate justifica da’ le are, intr-o asemenea tară sa-i inventariezi ca unica hibă adversarului său faptul ca se trezeste tarziu dimineata e doar specific ratiunii internatilor la spitalul de nebuni. Nu mai spun ca am auzit oameni care considera ca Antonescu n-are fata de presedinte. Si d-aia au dat buzna sa-l voteze pe Băse.

Te-ai fi gandit la toate astea, intr-un minim acces la ratiune. Si aici nu vorbesc de imbecili. A caror traiectorie a gesturilor doar unu mai nebun ca ei poate s-o studieze. Nu vorbesc despre prostime. Care l-a tot ales pe ăsta ca pe reprezentantul lor. Ca hahaie misto. Căe caterincă. Pe principiul “Băse preesedinte!”. Vorbesc de oameni din jurul meu. Pe a căror ratiune contez in rest. Despre oameni care cum se scobeste Ponta in nas cum explodeaza revoltati. Despre oameni care in niciuna din imbecilitătile in care a sufocat tara marinarul ajuns presedinte, bă n-au cracnit nimic.

Stiti despre ce e vorba? Despre incapacitatea lor de a recunoaste, “da bă, ne-a păcălit ăsta!”. Asediati de cretinitatea Romaniei in cei aproape 10 ani ai lui, băi n-au cracnit nimic. Acum asteaptă euforic să nu se trezească ăstialalti intr-o dimineată devreme ca sa explice fie ca Băse prin comparatie e raul mai mic. Fie ca toti sunt la fel. Mai cretină tară ca Romania condusă de unu’ Base e complicat imaginabilă. Oricum, tineti-o tot asa !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Băsistilor! at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: