Simplificand treaba cu Adrian Nastase

June 26, 2012 § Leave a comment

Conceptul de politician care nu fura e adresat strict imbecilior. E motivul pentru care e si stupid sa imaginezi ca toata lupta in politica se da pentru un  salariu de 1000 de euro. E clar ca toti isi folosesc influenta, asa cum e clar la chelnari ca traiesc din tipsuri. Politicianul incoruptibil e o constructie predestinata mintilor idioate. Adica celor multi.

Contextualizand, treaba asta cu Nastase se intampla intr-un moment delicat pentru Basescu. Pare ca e pe final. Caracteristic prabusirii e felul celor din jur de a nu se prabusi cu tine. De a te lasa sa cazi singur. Momentan Basescu a anulat senzatia prabusirii. Cum? Printr-o smecherie. Nastase putea fi inchis in cadrul unor spete serioase, logice si evidente. Stiti care e problema cu ele? Ca la orice treaba serioasa, au pus mana mai multi. Si atunci e complicat procedeul prin care gasim o treaba in care asta e singurul vinovat. Si uite asa ajungem sa facem o smecherie. Dar asta in aplauzele publicului deschis euforic spre orice imbecilitate livrata simplu. Fara nuante. Coruptul de Nastase. Comunistii. Psd-ul. Hua!

Nu ma incearca serios convingerea ca asta chiar s-ar fi impuscat. ca s-ar fi nimerit. Sau ca ar fi tras. In mod sigur a incercat. Nu am inca alt motiv logic pentru care treaba asta s-ar fi facut, altul decat pentru a-l plasa pe Basescu in coltul agresorului. Pentru ca e evident. Urmeaza suspendarea si referendumul. Ce ma scoate din sarite e altceva. Capacitatea publicului de  a fi stupid. Adica in timp ce motivul pentru care le place Basescu e ca e smecher, motivul pentru care nu le place Nastase e ca e smecher. Si pentru ca aceasta dubla masura nu poate fi explicata doar prin prostie, aproape ca incep sa cred in flacara violet.

Advertisements

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Simplificand treaba cu Adrian Nastase at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: