Si cu ceilalti ar fi fost la fel!

January 16, 2012 § 3 Comments

M-au tot enervat conscevent si uneori isteric cei din jurul meu care-mi explicau ca-l voteaza pe Basescu. Motivele rivalizau ca ridicol. Si vine un moment in viata omului cand logica ii propune sa accepte ca a fost stupid. Capacitatea de a te opune logicii sau evidentei e o chestiune care ma depaseste. In ideea asta urmaresc circuitul acestei idei in natura: “Ce ba altii ar fi fost mai buni?!”. Cu ideea asta isi legitimeaza tampenia lumea care l-a sustinut pe manelistul asta. Perfect! Il meritati pe prietenul lui Bercea Mondialu presedinte. Meritati sa fiti reprezentati de Eba in Parlamentul European. Meritati sa aveti ca presedinta a Camerei Deputatilor pe Roberta Anastase. Meritati sa fiti furati fara o minima preocupare pentru aparente de catre manechine d-astea. Ba meritati un prim-ministru ca Emil Boc. Meritati ministrii care se lupta cu neputinta de a conversa 10 minute consecutiv fara sa se incurce de 3 ori. Sa va dau o veste. Stiti de ce sunt de un ridicol agresiv si sinistru toti astia din Guvern? Pentru ca nu conteaza. Sunt niste marionete. Tara nu traieste in democratie. E condusa de un singur om. Cum se numeste acest tip de organizare? Ghici ghicitoarea mea.

Advertisements

§ 3 Responses to Si cu ceilalti ar fi fost la fel!

  • arabela grigorescu says:

    sincer…nu imi amintesc vremuri mai bune…si scuzele oricui ,nu cred ca ar ridica oamenii din batjocura in care traiesc…si in care au trait in ultimii 20 de ani. eu personal simt cum bate vintul spre noi dinspre partea de vest. si cei ce vor veni nu vor fi alesii poporului ci a acelora care trag sforile de dincolo de granite si cu siguranta vor veni cei alesi de ei.

  • Radu Buzaianu says:

    “nu-mi amintesc vremuri mai bune”? Sa luam in calcul doar ca s-au taiat 25% din toate salariile. Poate erau vremuri mai bune cand astia 25 % existau. Am luat un minim exemplu. Da… cred in ideea asta. Ca nu noi decidem ce se intampla. Sa nu fim naivi, da. Dar mai rau decat a avea un presedinte care danseaza cu Bercea Mondialu, mai rau de atat nu se poate.

  • arabela grigorescu says:

    sigur ca e ” JJ” adica josnic si jalnic sa avem asa un presedinte…mi-e teama insa ca se vrea si mai rau de dincolo de granite…as vrea sa vad sau sa aud pe cineva ca poate vedea timpurile ” postbaseiste” ,cu zimbet…e foarte greu sau poate imposibil ptr majoritatea dintre noi…a nu se intelege ca sustin “baseismul”…nuuuuuuuuuuu…nu l-am sustinut niciodata…vreau sa vad in perspectiva ce va primi acest popor…nu prea se zareste ceva mai bun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Si cu ceilalti ar fi fost la fel! at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: