Veşnica ipocrizie feminină

June 29, 2011 § 2 Comments

Principala dramă masculină e consecinţa ipocriziei feminine. De cum începi să te dezmeticeşti, să zicem pe la 12 ani, înţelegi treaba asta. Şi o iei ca pe-o fatalitate. În 90% din situaţii eşti condamnat la a convinge. Fetele aşteaptă. Iată o mare nedreptate. Bărbaţii sunt condamnaţi la iniţiativă. Când problema se pune invers, bănuieşti spontan că e vorba de o şmecherie. Sau are un defect. Rar rezistă relaţiile astea. Bărbaţii  se construiesc de mici în această percepţie. Trebuie să cucerească. Asta se constituie într-o preocupare şi un instinct. Şi e ok până la un moment dat. Când eşti obligat la a-ţi revizui comportamentul. Băi voi vă daţi seama ce ipocrizie. Femeile te învaţă că trebuiesc cucerite. După care te moralizează că nu te mai opreşti. O altă nedreptate vine din faptul că bărbaţii poartă greutate psihică a lumii ăsteia. Presiunile sexuale pentru bărbaţi sunt mai mari decât pentru femei. Ele sunt chiar preocupate de treaba asta. Abordează ţinute decoltate. Dar au pretenţia ca cel de care s-au îndrăgostit să le fie fidel. O altă….    go for more…..

O altă ipocrizie. Avem o femeie îmbracată ofensiv sexual. În parcursul zilei atrage atenţia câtorva muncitori care reacţionează ca nişte bădărani. O deranjează. Nu pentru ei s-a îmbracat aşa. Dar iată un paradox. Ăştia sunt principalii reacţionari. Imaginea asta de femeie în piruiete ajunge şi la adresant. Ăsta devine interesat sexual de ea. Nu e bine. E trecut la bădărani. De ce? E nevoie de puţină ipocrizie, pe care femeile o numesc tact. Femeile vor sentimente. Şi e ok. Dar vestimentar nu asta îţi sugerează. Ce ipocrizie superbă. Şi mai avem de aici un paradox. Cota de piaţă a unui bărbat este dată de numărul de femei pe care le-a avut. La femei e invers. E dată de numărul de bărbaţi pe care i-a refuzat. Şi ei şi ele trăiesc într-o nevoie de confirmări. Asta e schema în care primii 30 de ani se desfăşoară. Bărbaţilor li se reproşează excesul de sinceritate. A fi direct trece ca fiind rudimentar. Femeile vor să fie minţite puţin. Dar fără să ştie. Ba uneori chiar fiind evident. Aparenţele pentru ele sunt decisive. Şi totuşi bărbaţii sunt cei trecuţi ca superficiali. Ha ! Câtă  ipocrizie !

Tagged:

§ 2 Responses to Veşnica ipocrizie feminină

  • Alin says:

    Eu zic ca e bine asa. Ele asteapta si de aceea nu pot alege decat dintre cei care au initiativa. Deci nu trebuie sa fii Brad Pitt daca ai initiativa :).

  • ultimulunicorn says:

    … on the other hand – daca nu se teme de gura targului – femeia poate prelua ea initiativa! insa ipocriti suntem si noi si voi – voi vreti a perfect lady ziua si o femeie de moravuri usoare noaptea, iar noi desi nu recunoastem deschis – nu vrem decat sa ne fie recunoscute calitatile nocturne dar sa fim respectate ca si cum am fi neprihanite!
    Da. aparentele conteaza… dar credeam ca v-am luat la superficialitate. After all… the glam and the make-up is our business. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Veşnica ipocrizie feminină at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: