Neverending story

January 4, 2011 § 11 Comments

Azi m-am interesat în legătură cu celebra întâlnire a prietenului meu. Ea în realitate e mai drăguţă decât era în ficţiune. Au râs s-au simţit bine, cutare.  L-am întrebat dacă i-a povestit despre coincidenţele cu cifrele despre care vorbirăm. “Nici n-am apucat. Vorbea numai ea. Eu stăteam şi mă uitam. Îmi plăcea atât de mult că nu mai era nevoie să zic nimic”. Spre finalul serii a dus-o acasă. Aveam perspectivele unui obicei. Până când, ce se întâmplă. Ea se îndreaptă spre obrazul lui. Şi el răstoarnă totul. A pupat-o pe gură. Cerul abia se mai ţinea să nu pice. Defapt picase, da se proptise în câteva case. Citez: “A zâmbit, în primă instanţă. După care a plecat”. El înţelegând că nu a fost bine, i-a dat un sms. Că-şi cere scuze. Eh. Ea n-a zis nimic. Aşa arată catastrofa. Go 4 more….

Când ea nu zice nimic. Incertitudine. Poate fi orice. De la sinucidere, la nepăsare, sau n-a văzut mesajul. Orice era posibil. Dar el ce face. Că nu ne propteam în aşa ceva. Suntem oameni serioşi . Cu gesturi. A sunat-o a doua zi şi n-a răspuns. Cumpără o grămadă de trandafiri şi trimite pe cineva acasă la ea cu ei. Ştia etajul şi citez: “a bătut ăla la toate uşile până a nimerit”. Şi de aici urmează 3 elemente clasice în lumea femeilor şi greu de decodificat în cea a bărbaţilor. Îi spune că n-a văzut mesajul, că-i mulţumeşte pentru flori şi senzaţionala sintagmă “că o perioadă e bine să rămânem amici”. Acum prietenul meu face un efort să-şi explice. Dar în gesturile femeilor foarte puţine lucruri sunt explicabile. În general doar cele irelevante. Că s-a despărţit de curând de unu cu care a stat aproape 2 ani. Şi poate d-aia. Femeile vor să fie cucerite. Vor poveste. Vor gesturi. Nu vor să pară la-ndemână.  Şi ca să aducem lucrurile spre prezent, acum el se trezeşte în fiecare zi la ora 6 şi 20, pentru ca la 6 şi 25 când ea pleacă spre serviciu să-i trimită un mesaj în care să-i ureze o zi bună. El mizând foarte tare pe gestul acesta în răsturnarea situaţiei….

Advertisements

§ 11 Responses to Neverending story

 • Unknown says:

  Pacat… sper ca ea sa aprecieze gestul si sa iasa altcv decat o simpla prietenie 🙂

 • Un nume, altul decat Paul says:

  In ziua de azi romantismul nu mai e apreciat :))

 • Radu Buzaianu says:

  nu ne mai respectăm valorile… vorba ta

 • nana says:

  Domne, spune-i prietenului tău să lase timpul să hotărască sau mai exact, s-o lase să se hotărască în timp. Trebuie făcută o ultimă încercare, decisivă, ştii, ca asltul în scrimă, după care să aştepte. Răbdarea este o virtute. Îţi zic că aşa e cel mai bine. Doar ştii că mă pricep! Am citit şi de aceea.

 • narcis says:

  stau cu sufletul la gura ..pana cand ..ea va intra invisible pe messenger ..o sa vada sts-ul plin de lauda al lui ..fiind mandru ca e vedeta de blog..da click ,citeste,se enerveaza ,il suna urlandu-i ca intimitatea i-a fost violata ..”ii baga trandafirii in fund ” (din cuvinte) iar el continua sa caute explicatii in stanga si-n dreapta ! atunci chiar vreau link ..si daca se poate un like pe facebook 😀

 • Un nume, altul decat Paul says:

  Asta nu s-a intamplat…cel putin asa mi-a spus Paul asta :)) Cica au mai vorbit, dar nimic senzational…cred ca trebuie o campanie puternica :))) Cu sprijin de la guvern :))

 • narcis says:

  cred ca acest individ ..ar trebui sa se concentreze !!pierde timp si detalii pretioase . daca a ajuns la nivelul in care e nevoie de o campanie guvernamentala pt a cucerii o femeie ..e grav !! in plus la noi, in tara tuturor posibilitatilor ,Constitutia e intr-o continua schimbare ..cine stie..un decret ..o lege ? o stire in direct ..poate si-n reluare ? :)))))

 • Un nume, altul decat Paul says:

  E clar, Narcis asta nu stie sa cucereasca o femeie. Crezi ca e asa usor? Ai cucerit vreodata vreo femeie? Probabil nu. Cati ani ai baiete?

 • narcis says:

  atat poti ? :)))) ma asteptam la o revenire in forta de la shaorma aia ..dar ti-a picat maioneza greu :))))

 • Radu Buzaianu says:

  deci n-am reuşit să înţeleg cum s-a ajuns de la flori la shaorma

 • Un nume, altul decat Paul says:

  Shaorma a fost o consecinta a florilor….e complicat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Neverending story at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: