Pe tocuri

September 8, 2010 § 3 Comments

E complicat să înţelegi cum poţi să te hotărăşti să mergi pe aşa ceva altundeva decât la circ. Adică singurul lucru pozitiv e acela că poţi demonstra că poţi. Ele oricum îmi păreau într-un echilibru relativ. Aşa, pe tocuri, lucrurile par şi mai dramatice. Sonor ridicolul capătă proporţii. Există o ritmicitate a tocurilor greu de suportat. Tac tac tac tac. O lume parcursă pe tocuri, sonor ar fi un haos. Eu prin tocuri îmi justific stresul pe care-l trăiesc femeile. Pentru câţiva centimetri în plus, să stai tot timpul sub prezumţia prăbuşirii, e o decizie pe care doar o femeie şi-o putea asuma. Şi tocurile fac parte din acelaşi veşnic exerciţiu al lor de a păcăli realitatea. Deci… femeile nu sunt asumate. Zgomotul ritmic al tocurilor are o funcţie pozitivă. Transmite permanent ceea ce deja trebuia să ne fie clar. Să nu avem încredere în femei. Dacă pentru a părea un pic şi mai înalte sacrifică firescul deplasării, vă daţi seama pentru treburi serioase, de ce ar fi în stare. To be continued…

Advertisements

Tagged:

§ 3 Responses to Pe tocuri

 • Paula says:

  :)))))) se pare ca nu esti la curent cu noutatile: in China se fac operatii prin care oricine poate castiga cativa centimetri buni. Asa ca, daca am vrea sa fim intr-adevar mai inalte … :D. Dar ce zici de femeile care deja sunt inalte si totusi poarta tocuri?! Clar, ele sunt cu atat mai putin de incredere! Oare ce defecte incearca sa ascunda?! Nu poate fi ceva bun! :))))
  Cat mai poti critica femeile!!! Crezi ca ai putea sa le gasesti si ceva calitati? Te provoc!
  Oricum, ma indoiesc ca ti-ar placea sa iti vezi iubita imbracata intr-o superba rochita neagra, si incaltata in slapi. Interesanta si silentioasa imagine though!
  Cred ca tocurile, purtate atunci cand trebuie ofera un plus de gratie si feminitate unei femei. Tinuta! Asta nu ai observat?!

 • Radu Buzaianu says:

  :)) ca orice bărbat observ doar ce vreau. şi în ceea ce priveşte calităţile, vin cu o favoarea şi spun că ele sunt atât de evidente, încât provocarea e să găseşti defectele. Ceea ce femeile au pozitiv depildă, poţi să citeşti în interviurile mele cu Marian Ionescu , Cătălin Căţoiu şi Dan Chişu. Se numesc “de ce iubim femeile”.

 • beatrice says:

  Noi preferam zgomotul tocurilor, iar voi preferati zgomotul propriilor injuraturi. Noi ne inaltam pe tocuri, voi va inaltati cu crestele acelea ce par de-a dreptul infantile.Cat despre pacalit, nu realitatea o pacalim, ci pe voi. Exista inca din antichitate acesta stiinta a “luarii ochilor barbatilor”. Si daca mai exista inca, inseamna ca e nevoie de ea pentru ca va place prea mult ambalajul.
  Si in general, “pentru cativa centimetrii in plus”,daca e nevoie, o femeie nu se incalta cu ceva anume, ci doar isi schimba partenerul. To be continued….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Pe tocuri at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: