Bă!!!

July 13, 2010 § 3 Comments

Sper că e clar. Manelismul ne-a adus aici. Capacitatea publicului de a simpatiza hăhăitul este principalul motiv pentru care Băsescu e iar preşedinte. Sunt un admirator al consecvenţei. Într-o ţară în care se râde când Mihai Morar o întreabă azi pe Tatoiu de ce nu pleacă în insulele Băhameaş în vacanţă. Într-o ţară care râde la Trăzniţi în Nato de vreo 10 ani. Într-o ţară în care oamenii îţi explică cu ton de replică interesantă, că ei nu se uită la televizor. Că ei îşi iau informaţiile de pe net. Şi te trezeşti în timpul campaniei electorale că habar n-au ce-a făcut unul şi altul. Că ce a făcut Băsescu. Te apuci să-i explici şi atunci te expediază cu un ton superior, că domne nu vorbim acum politică. Ceea ce nu e o dramă. Drama e că se duce şi-l votează pe manelistul ăla. Şi îl votează şi într-o senzaţie de om care cam ştie care e treaba. Că Băse e tare.

Într-o ţară în care toată lumea explică cum că şi ceilalţi au furat. Bă ăştia nu fură. Ăştia pârjolesc. Ăştia nu sunt în stare să-şi ţină o idee de pe o zi pe alta. Într-o ţară în care în principalul talk-show al zilei apare Oana Dobre care dă în seara asta o replică incredibilă. Că să nu ne facem că nu  mai ştim. Că de 20 de ani în ţară se întâmplă ce se întâmplă. Mă isterizează aici 2 treburi. Prima e că o zice şi ca şi cum ar zice chestii interesante. Şi a doua e că niciodată în ăştia 20 de ani nu am fost conduşi de indivzi mai penibili, mai inconsecvenţi, mai urâţi, mai manelişti, mai cinici ca ăştia. Problema e că Oana Dobre, pe un ton de om care ştie cum merge treaba, explică felul în care vina unuia care fură oglinzi noaptea la maşini, e similară cu a unuia care îţi fură şi maşina şi te ia şi la mişto, că prost fiind, îl şi prinzi. Şi te sfidează că n-ai ce să-i faci. Şi oamenii îi ascultă discursul Oanei Dobre şi îl votează pe Băsescu explicând că oricum toţi fură. Într-o ţară ca asta, d-aia a ajuns ăsta iar preşedinte. Pemntru că oamenii sunt interesanţi, ca Oana Dobre. Sau manelişti ca Mihai Morar. Şi hăhăie. Şi mă scot din minţi. Ca-n seara asta.

Advertisements

Tagged: , ,

§ 3 Responses to Bă!!!

  • Paul Andrei says:

    Bravo tata. Misto, si eu sunt la fel de frustrat ca tine de invidivzii astia care se uita pe MTV si daca incepi sa vorbesti de politica ti-o expediaza repede cu “du-te ma cu comunistii aia”, oricare ar fi ei, iar noi mergem exact acolo 😦

  • Paul Andrei says:

    a

  • Radu Buzaianu says:

    problema e că ăştia votează şi la prmile mtv şi la alegirile de peste 2 ani.ăştia au votat un comunist în timp ce se simţeau interesanţi că votau împotriva comunismului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Bă!!! at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: