Ţara lui Băsescu

June 22, 2010 § 1 Comment

Am fost la mare, ceea ce e normal. Sunt tot mai abastract. Fiecare drum d-ăsta îmi antrenează capacitatea de a face abstracţie. Prima observaţie e că bărbaţii par mai însărcinaţi ca femeile.  Nu mai e de mult o preocupare în a-ţi ascunde hidoşenia. Îi ştiţi pe ăia care-şi ridică puţin tricoul cât să li se vadă burta!? O perioadă am fost superficial. Domne uite-l şi pe handicapatul ăla. Apoi am înţeles că trebuie să fie mai mult de atât. Ăştia sunt însărcinaţi. Dacă ar fi doar graşi, n-ar dezvolta o mândrie superbă faţă de burta lor. Avem extrema cealaltă. Bărbaţii preocupaţi de mersul la sală. Îi ştiţi pe ăia de-şi iau tricouri fără mâneci să se vadă muşchii şi tatuajul? E ridicol să ai tatuaj degeaba. Apoi mi-am dat seama că românii şi-au construit un cult pentru înghesuială. Nu există conceptul de intimitate. Totul trebuie înghesuit. Eram la plajă la 2 Mai şi m-am dus cu Dana să beau o cafea. La 30 de secunde distanţă. Pe o plajă în jumătatei din capacitatea ei liberă, şi-au lipit unii cearceaful de al nostru. Superb nu? Apoi pe drum există o luptă a românului cu ideea de primă bandă. Românii sunt poporul de pe banda a doua. Statul de om de pe banda unu îi scoate din minţi. există o logică conformcăreia, cei care merg încet merg pe o bandă, cei care depăşesc, pe cealaltă. Atât de simplu e încât le e neclară. Bine că n-am mai prins coloane să mai fie nevoie să fac abstracţie şi de imbecilitatea celor care o depăşesc arogant,  pentru că în final să te roage dacă poţi să-i laşi să intre în faţa ta. Că vine unu pe contrasens. În fine. Nu-i uşor.

Advertisements

§ One Response to Ţara lui Băsescu

  • Adeca ne jignesti pe noi astia Grasii, a 5-a putere in Stat?

    Tinere, Burta este semn de mare intelepciune. Mata nu observi ca toti ministrii, presedintii, pina si amaritii astia de primari de provincie, gindesc numai cu Burta?!
    Adeca in sanii astia de restriste cind ne-a inghitit imperialismul mondial, sa se fi uitat vorba de duh a Tatucului Vladimir Ilici Lenin “Constiinta pleaca de la stomac.” ??? Apoi dupa cite vad vor sa vie vremuri de mare restriste si rau trebuie a fi intocmita azi omenirea daca slabii isi pot inchipui ca mai exista loc pe pamint si pentru ei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Ţara lui Băsescu at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: