Let’s go Str8 to no 1… OK! no 8

June 18, 2010 § Leave a comment

Ionescu, Căţoiu şi Chişu… de ce iubim femeile !? Este un material drag privirilor mele. Şi mă contrziceam cu cineva…  OK! e numărul 8 sau numărul 1?

Marian Ionescu: “Văd relaţia dintre un bărbat şi o femeie ca pe un pod care, odată terminat, trebuie să reziste când trec peste el camioane foarte grele. Să nu cadă uşor. Dragostea n-are nevoie de multă atenţie. Când începe să aibă, devine obositoare şi fără rost. Aşa că n-ai mare lucru de regretat”.

Cătălin Căţoiu: “Tot timpul. Sufăr din dragoste când n-o am. Sufăr când o am şi ajung să cred că nu pot s-o împlinesc. Da. Am suferit şi sufăr din dragoste”.

Dan Chişu: ” „Trenul“ te loveşte când vrea el. Cred că momentul cel mai frumos este cel al adolescenţei, pentru că atunci nu cunoşti. N-ai elemente. Apoi apare această dependenţă de persoana cu care eşti, iar bărbatul este destul de misogin la origine încât să creadă că femeia îi aparţine. În adolescenţă dragostea e puritate totală. Emoţie şi plâns. După care urmează pernele udate cu lacrimi, oricât de dur ai fi. Apoi e perioada în care tu o faci pe ea să ude perne cu lacrimi. Şi, la un moment dat, se întâmplă şi durează puţin. Pentru că nu te însori cu femeia care te atrage. O iei pe cea pe care o place mama şi pe cea care corespunde parametrilor în care ai fost învăţat că trebuie să „funcţioneze“ o nevastă”.

Advertisements

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Let’s go Str8 to no 1… OK! no 8 at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: