Mailul ca un interviu

April 12, 2010 § 2 Comments

Starurile acestei ţări încep să dea interviuri doar pe mail. Sunt spontane doar acasă. În curând o să mănânce pe mail. Nu care cumva să se încurce. Mai e puţin şi trăiesc pe mail. Pe toţi care-mi spun că nu dau interviuri decât aşa, îi bănuiesc de lipsă de spontaneitate. Şi de nişte imbecilităţi pe care le-au făcut şi de care se tem. Să nu mă întrebe ăsta de aia. Şi de obicei ăsta nu l-ar fi întrebat oricum de aia. În ţara asta interviurile în presa scrisă sunt doar complezente. D-aia m-a enervat imbecilul ăla pe blog, care s-a trezit vorbind despre ce-l depăşeşte. Există o strategie. Nu poţi fi doar agresiv. Trebuie să-ţi înţelegi miza. Dacă vrei să afli ceva, nu cu incisivitatea câştigi. Atunci poţi părea complezent. Miza ta fiind alta. Maria Dinulescu e spontană pe mail. Mircea Radu, deşi n-ai zice că are multe treabă, el zice. “Am treabă multă. Facem interviul, dar pe mail”. Mihaela Rădulescu nu se exprimă decât în mail. E felul ei de a părea o divă. Ea n-a fost spontană de acasă. A fost spontană în avion, în drum spre Monaco. Mâine o să public aici interviul cu ea. N-a mai intrat în revistă.

Advertisements

Tagged: ,

§ 2 Responses to Mailul ca un interviu

  • ana says:

    te-ai gandit ca da interviu prin maill pt.ca poate sa-ti raspunda cand are timp.poate cand ai sunat-o pe mihaela era ocupata iar in romania vine doar cand are treaba si nu are timp deoarece trebuie sa se intoarca deoarece o asteapta fiul ei.la mailu-ri chiar daca zua e ocupata poate raspunde noaptea.putea sa te refuze insa totusi ti-a raspuns cand a putut.

  • Radu Buzaianu says:

    nu m/am gandit. pentru ca la sedinta foto a stat 2 ore. interviul dura maxim 20 de minute. a ramas ca ne vedem a doua zi si a doua zi nu ne/am mai vazut pt interviu. a zis ca a racit la sedinta foto. asta o data. si doi, niciun interviu al ei de cand o urmaresc n/a fost altfel decat pe mail si altfel decat complezent. asa ca repet… nu m/am gandit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Mailul ca un interviu at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: