Femeile nu se pricep la bărbaţi (1)

March 10, 2010 § 4 Comments

Preferinţele femeilor din ţara asta în legătură cu bărbaţii mi-au lăsat o senzaţie constantă de catastrofă. Poate şi pentru că România nu prea prezintă variante mişto de bărbaţi. Întotdeauna am privit într-o stare bizară, spre decizia femeilor de a săruta bărbaţi bogaţi, bătrâni, graşi şi infecţi. Nu există bogaţi, tineri şi cu aspect civilizat? Femeile în ţara asta au dezvoltat o abilitate teribilă din a se face că nu văd. Sau că nu contează. Au o capacitate stupefiantă de a-ţi povesti că aspectul nu contează, în timp ce petrec 2 ore în oglindă înainte să coboare să cumpere un pachet de ţigări. Totodată îţi promovează ideea egalităţii între femeie şi bărbat, ceea ce face conversaţia spectaculoasă şi ridicolă. Femeile trăiesc ridicolul altfel. Nu doar că apar cu bărbaţi incoerenţi şi fizic şi vestimentar, dar sunt şi foarte ţanţoşe alături de ei. Şi apoi merg în extrema cealaltă. Femeia dusă de 8 martie la streptease. Băi frate… ce-i acolo. Tot felul de ciumpalaci care-şi trăiesc viaţa făcând un mare caz din mersul la sală. Tot felul de ciumpalace sensibile la ideea că bărbaţii vor doar aventuri de-o noapte. Tot felul de ciumpalace cu senzaţia că ies din comun. Tot felul de ciumpalace strigă isteric spre ţărănoi care îşi petrec viaţa lucrându-şi muşchii. Bărbaţi rudimentari în trăiri şi exprimare, sunt asaltaţi isteric de femei cu senzaţia că profită de ei. Nu e ridicol ca, după ce în timpul zilei îţi întreţii mersul de doamnă inaccesibilă, ajunsă la streaptease cazi în extaz în faţa unor ţărănoi unsuroşi, musculoşi şi libidinoşi. Nu e ridicol ca, luată din mulţime şi aşezată pe un scaun, să-ţi danseze ăia pe la nas şi simultan să ţi se pară că eşti o norocoasă?!? E maximă şi-mi aparţine. Să mă citaţi când o folosiţi. Femeile nu se pricep la bărbaţi.

Advertisements

§ 4 Responses to Femeile nu se pricep la bărbaţi (1)

 • dana says:

  Femeile fac in general lucruri din astea libidinoase de care povestesti o zi / an.
  Barbatii cam 365 de zile / an . …..sau 366 in anii bisecti.

 • nana says:

  Bravoooo, Danaaaaa! Pe ei!! … dar nu si pe mamele lor…

 • Raluca Marinescu says:

  Radu,
  Te referi in post la o anumita patura sociala (in plina expansiune, din nefericire 😦 ),insa tot aici gasim la fel de multe specimene masculine pe masura. Sfatul meu : daca incercul tau de cunostinte intalnesti frecvent genul asta de personaje, SCHIMBA CERCUL! 😛 – spuse o femeie care coboara sa-si ia pachetul de tigari imbracata sport si fara stratul de cosmetice pe fata 😛

 • Radu Buzaianu says:

  poate ca e bine sa convenim ca cele la care ma refer sunt cele multe si tu esti o exceptie. ca si femeile din jurul meu. uite-te in orice mall si ai sa vezi foarte multe femei fardate tinand de mana barbati cu aspect jenant si ele iti vor explica cum ca aspectul fizic nu conteaza. ele sunt cele multe :)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Femeile nu se pricep la bărbaţi (1) at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: