Ghicitoare. Cu cine ţine Vântu. Geoană sau cu Băsescu?

December 4, 2009 § 4 Comments

Prefer prostia nesimţirii. Alegerea e delicată şi totuşi naturală. Faptul că Mircea Geoană nu e un individ inteligent cred că îi e clar şi lui începând de aseară. Aşa cum ţara asta mi se părea ieri că merită un manelist preşedinte, azi ţin cu Geoană. Numai un prost o poate reprezenta. Parcă totuşi încă 5 ani cu un manelist sunt mulţi. E timpul pentru un prost. Şi nu unul oricare. E timpul unui prost autentic. E timpul prostului naiv.  Vântu este omul lui Băsescu, dacă nu chiar invers.  De ce?

Deşi Realitatea este acest post nenorocit în relaţia cu bietul preşedinte, spre deosebire de Antena 3, constant în prime time era un echilibru între susţinătorii şi contestatarii manelistului. Bă permanent. Apoi dăm timpul puţin în urmă. Câţiva ani, cred că vreo 2. Inundaţii în ţară, Băsescu în cizme, reporterii la faţa locului. Unul de la Realitatea îl întreabă pe minunatul preşedinte ceva. Ăsta începe să discute depre moralitatea băiatului care lucrează pentru un individ care a furat banii oamenilor. În aceea perioadă Băsescu apărea stupefiant de bine în interviuri cu Hurezeanu laaaa…. REALITATEA! Păi stai mă nu avea ceva cu Vântu? Cum şi făcea Hurezeanu interviuri complezente cu el? Revenim acum. Iar îl înjură pe Vântu. Brusc cu o zi înainte de marea confruntare este arestat, undeva la capătul Pământului, cel cu care mogulul furase la FMI. Câteva ore mai târziu, pe la 12 în noaptea anterioară  marii confruntări, Mircea Geoană apare în poze cum se duce la Vântu. Bă cum mă, în noaptea din-aintea confruntării? Da. A doua zi la dispută Băsescu leagă cele 2 momente şi trage o concluzie: Geoană a început deja să facă jocurile mogulilor. Ăsta are o reacţie tâmpă ca şi ideea de a merge acolo. Apoi în emisiunile de după, Vântu povesteşte cum că el şi Geoană sunt prieteni. Şi aici vin eu cu dilema. Bă, cum să cred eu în amiciţia şi buna intenţie a mogulului, când tot ce s-a întâmplat i-a fost defavorabil celui pe care îl susţine? Dăm timpul înapoi… inundaţii, nu ştiu ce şi aceeaşi concluzie. Băsescu şi Vântu colaborează. Mircea Geoană în acest moment cred că e suficient de prost încât să conducă ţara asta. Prefer prostia, în faţa nesimţirii. Cu cine ţine  Vântu… cu Geoană sau Băsescu?

Advertisements

Tagged: , , ,

§ 4 Responses to Ghicitoare. Cu cine ţine Vântu. Geoană sau cu Băsescu?

 • fan Antonescu says:

  Si eu votez prostia duminica… Prostia chiar mi se pare simpatica

 • monica hanganu says:

  ai dreptate !
  Geoana m-a convins si pe mine ca e PROST , dar PROST , cum nu se poate mai PROST!
  Antonescu de cand a hotarat sa-l sustina e mai mereu in preajma lui , dar n-a stiut saracul ca trebuie sa si doarma cu el :))…l-a scapat din maini o ora si asta a facut o prostie colosala!!
  cat creier trebuie sa ai ca sa nu intelegi ca o vizita la Vantu inainte de alegeri ti-e fatala ?
  daca pana acum mergeam la vot sa-l votez pe Geoana convinsa fiind ca merita cat de cat , acum ma duc sa-l votez din disperare de cauza , pentru ca nu-l mai vreau pe manelist( nu puteai sa-i dai un nume mai bun)
  Geoana a pierdut aseara nu pentru ca Basescu ar fi fost mai bun sau si-ar fi schimbat discursul ( ma asteptam la mai mult din partea lui tinand cont de viclenia pe care o are , dar e un viclean prost) , ci a pierdut pe mana lui dobitocul …

 • Radu Buzaianu says:

  @Monica Problema manelistului e acum că se pare că mogulul nu e cu Geoană. Că ăsta e cam prostănac ne e clar. Da pe Vântu nu-l poţi bănui de prostie. Şi atunci trag concluzia, din tot ce s-a întâmplat în ultimele zile pe cine a ajutat Vântu? Sigur e prost mogulul. Doar nu ţiine cu Băsescu nu? Păi Băsescu luptă împotriva sistemului, doar nu credeţi că-l conduce.

 • na says:

  Da, parca totusi, meritam o protectie…prostia ni se potriveste mai bine…Putin fudula, putin pretioasa, putin graseiata, dar NU NESIMTIREA! Deci, sunt de acord, VOTAM PROSTIA! Nu e mishto?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Ghicitoare. Cu cine ţine Vântu. Geoană sau cu Băsescu? at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: