MTV Passport

November 11, 2009 § 2 Comments

amsterdam_13La starea frecventă de nervi pe care o am când mă uit la televizor, participă şi nereuşitele unor prieteni sau foşti colegi talentaţi. Am 25 de ani şi am lucrat până acum pentru 6 televiziuni. Ca să ajung în fiecare dintre aceste ipostaze a trebuit să parcurg severităţi consecvente. Când la televizor văd în prime time Trăzniţi în Nato de exemplu, încep să nu mai înţeleg nimic.  Câţiva prieteni şi-au făcut o casă de producţie. Probabil unul dintre argumentele reuşitei în viaţă e curajul de a-l avea. Cel mai mare risc e să nu rişti. Zicea Damian Drăghici. Apoi trebuie să faci ce ştii. Şi să începi să ştii să faci ce-ţi place. Că-ţi place când eşti bun. Când te pricepi. Ideile sunt pe cale de consecinţă. Prietenii aceştia ai mei au parcurs o serie de insuccese. La ele un rol important l-a avut mediocritatea oamenilor din ipostazele deciziei. Ăştia sunt cei care trăiesc într-o inflaţie de ridicol. Se apucă imediat să-ţi explice ei cum stă treaba. Ce vor oamenii. Ce le trebuie. Uite aşa ajung să văd în prime time Trăzniţi în NATO. Că ştiu ei mă. În fine. Prietenii aceştia şi -au vândut cea mai scumpă maşină. Şi-au luat un van. L-au inscripţionat cu “MTV passport” şi-au plecat în lume cu Oana (vj la MTV). Au filmat în vreo 12 oraşe un serial de prezentare al acestora. Absolut mişto. Bun. Ăştia de la MTV au fost extaziaţi. Apoi au avut momente de mediocritate când nu erau hotărâţi. Aveau şi ei de găsit nişte sponsori. Bă oamenii nu puteau. Asta e. După luni de discuţii SÂMBĂTĂ SĂ VĂ PUNĂ NAIBA SĂ NU VĂ UITAŢI PE MTV DE LA ORA 20:00. Intră show-ul. Aplauze.

b1

b2

b21

sunca si branza1

vhxch

Advertisements

§ 2 Responses to MTV Passport

  • c'est la vie says:

    Nu cred ca Damian Draghici e cel care spunea ca “cel mai mare risc este sa nu risti”. Numai in Romania sunt mii de oameni care spun acest lucru. Si totusi : cine este Damian Draghici???
    PS: o sa ma uit :-))

  • Radu Buzaianu says:

    @c’est la vie 1. eu la el am citit-o într-un interviu 2. numai în România sunt? În altă parte nu? 3. E un băiat care cântă foarte bine şi are mult succes în străinătate pe tema asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading MTV Passport at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: