Incredibilele aventuri ale bărbaţilor în lumea femeilor

September 3, 2009 § 2 Comments

Bărbaţii trăiesc într-o nedreptate continuă. Băi nu se mai poate. Trebuie făcut ceva. Am bănuit dintr-un început că se va ajunge aici. Aveam mult până în 10 ani când mi-am dat seama că ele pot să poarte pantaloni şi noi nu putem purta fuste. De aici încep nenorocirile. Lupta dintre femei şi bărbaţi să bazează pe inegalităţi. Pe nedreptate. Puţine femei privesc cu gânduri sexuale bărbaţi de-a lungul zilei. Lucrurile stau alfel când schimbăm unghiul de abordare. Asupra bărbaţilor acţionează presiuni sexuale mai mari decât asupra femeilor. Lupta devine una evident inegală. Suntem victime. Nunta ca desfăşurător cred că a fost pusă la cale de mintea unei femei. După 1 şi 8 martie, 14 februarie şi care or mai fi, asta e o nouă zi a femeii. Probabil d-aia “ziua” are genul feminin. Nunta la fel. Tot feminin. Bărbaţii nu se visează gineri. Au alte mize. Păpuşile de succes sunt prevăzute şi cu o rochie de mireasă. Fetele vor să fie mirese. Bărbaţii între timp, trăiesc o ironie continuă. “Ginerică”. Bă cum vine asta. A ajuns şi el la o vârstă. Se însoară. Toată lumea îl strigă ginerică. Mireasa e importantă. Se vede după ţinută. El arată ca majoritatea bărbaţilor prezenţi. Morala e că poate fi uşor înlocuit. Am fost la o nuntă. După ce a zis omu “da” a devenit inutil. Toate ritualurile o vizau pe ea. El părea că încurcă. Băi nu se mai poate, da? Bărbaţii sunt suspectaţi permanent de minciună. De amantlâcuri. În timp  ce femeile îşi desfăşoară ziua în minciună. Bărbaţii ies pe uşă cinstit. Femeile sunt machiate. Machiajul e minciună. Îţi arată o realitate mult distinctă celei din dimineaţa unei nopţi de dragoste. Femeile suspectează bărbaţii de infidelitate. Cu toate astea miza vestimentară a oricăreia dintre ele e să arate sexi. Şi între timp îl sună pe el, acel el, asupra căruia planează suspicuni de infidelitate. Decolteele există pentru a fi privite. Însă bărbaţii care privesc sunt nişte nesimţiţi. Trăim paradoxuri zilnice. Ca bărbat începe să fie cam nasol. To be continued.

Advertisements

§ 2 Responses to Incredibilele aventuri ale bărbaţilor în lumea femeilor

  • danielle says:

    femeie=barbat. nunta=bullshit si o zice o femeie. si o femeie are ganduri sexuale cu un barbat pe care il vede poate pentru prima data. si o femeie poate sa faca sex ca un barbat. ti se pune pata pe unul, il iei, i-o tragi si asta e. fara sentimente, just sex. astea care se viseaza mirese de mici si vai ce nunta vor avea mi se par niste frustrate, care se tem ca vor ramane singure si nu le va mai lua nici dracu’. cum ti se pare o nunta cu jdemii de invitati, in comparatie cu una doar el si ea intr un consulat intr o tara exotica sau pe un vas de croziera. maritatul inseamna doar actul ala care te leaga de persoana respectiva. nu se schimba ABSOLUT NIMIC. si chiar daca e actul acela care te leaga asta nu inseamna ca esti proprietatea cuiva. maritat=impartirea cheltuielor, credite pt casa si copii. si ti-ai ratat viata din punctul asta de vedere. sunt cam rea in comentarii dar asta este ceea ce gandesc. viata inseamna distractie si nu se rezuma la maritat, trebuie luata ca atare. si acum un gand mai narcisist din partea mea: daca toate femeile ar face sex oral, ar conduce lumea :))

  • danielle says:

    ah si inca ceva. barbatul este vanator, la fel poate fi si femeia 🙂 legat de machiaj, mi se pare o aberatie. o femeie este frumoasa naturala. o femeie naturala are ceva erotic in ea. si femeile insala. este imposibil sa nu 🙂 doamne, mi-as fi dorit sa fiu barbat 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Incredibilele aventuri ale bărbaţilor în lumea femeilor at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: