Poveste din Bronx

June 10, 2009 § 2 Comments

Se cam fură. Şi se fură prost. Cred că există undeva în fiinţa unora această capacitate. Nu cred că poate oricine.  E o problemă morală. Cred că are legătură cu primele gesturi ale zilei. Nu toţi se pot uita în oglindă dimineţa spre o persoană dubioasă. Eu n-aş mai avea chef de ziua aceea. Şi acum urmează povestea. Se făcea că exista undeva, într-o tară ciudată, o fostă fată de prim-ministru care zâmbea frumos în public şi publicul privea interesat spre ea. La un moment dat, când proiecţia publică este mult diferită de personaj, mizeriile personale depăşesc incinta. Nu poţi fi şi celebră şi candidă şi imorală. Doina Levintza este o celebră creatoare de modă care avea într-un sertar 5000 de euro. Prin preajma sertarului a trecut celebra fată candidă de fost prim-ministru. Spontan cei 5000 de euro nu se mai aflau acolo. A doua zi, Doina Levinza o sună şi-i spune că a derulat filmul si că ea este cea care a luat banii. Celebra candidă înţelege că a fost filmată şi îţi cere scuze spunând că-i va da inapoi. Nu fusese filmată. Levinza derulase filmul din minte. Mâine probabil povestea va apărea în Can Can. Dacă nu se mai întâmplă ceva până atunci…. . Nu e minunat?! Wonderland.

Advertisements

§ 2 Responses to Poveste din Bronx

  • devilish says:

    a lansat o piesa cu unu(claudiu mirica parca) si brusc a aparut si povestea asta… ntz, ntz, ntz… ce nu fac unii pt putina publicitate 🙂

  • Radu Buzaianu says:

    @ devilish asta e o stire care o distruge public. n-o ajuta. pentru ca pe langa ridicolul situatiei, partea de public care o simpatiza este exact partea de public care antipatizeaza acel comportamnt. very simple.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Poveste din Bronx at Mindfields.

meta

%d bloggers like this: